Acoperișul care îți protejează casa, Cumpără ultimul acoperiș de care ai nevoie

Acoperișuri rezidențiale

1. Țiglă metalică

Pornind de la ideea că acoperișul este unul dintre cele mai importante elemente al oricărui tip de construcție, modul ușor de montaj, structura ușoară și gama variată de culori fac din țigla metalică alegerea cea mai practică pentru protejarea căminului dvs.

2. Țiglă cu acoperire de piatră

Aspectul natural, contemporan sau tradițional dat de granulele stratului de piatră naturală, rezistența sporită în condiții extreme (furtună, grindină, etc), montajul facil și structura rezistentă fac din învelitoarea metalică cu piatră, alegerea perfectă în ton cu mediul înconjurător.

3. Țiglă ceramică

Folosită ca material pentru construcția acoperișului încă din cele mai vechi timpuri aceasta a evoluat și răspunde cu succes așteptărilor crescute ale beneficiarilor concurând celor mai noi tendințe în domeniu. Produsă din materiale naturale, țigla ceramică rămâne o decizie bună pentru o arhitectură clasică.

4. Tablă fălțuită

Ideală pentru renovările clădirilor istorice, arhitecturale și centrale, tabla fălțuită oferă cea mai bună etanșeitate structurii de acoperiș, chiar și în condițiile nefavorabile altei învelitori (pantă minimă, fațade, etc.).

5. Tablă click

Varianta modernă din punct de vedere tehnic și estetic al vechilor învelitori metalice, tabla click este soluția actuală a unei renovări de succes, păstrând aspectul clasic și în același timp crescând rezistența, etanșeitatea și durabilitatea acoperișului.

6. Sistem scurgere semirotund

Numit și sistem de evacuare controlată a apei pluviale, este accesoriul cel mai important din cadrul unui acoperiș. Facilizând în mod controlat degajarea apei pluviale, împiedicând infiltrațiile și evitănd degradarea fațadei clădirii, sistemul de scurgere metalic rămâne accesoriul indispensabil oricărui acoperiș.

7. Accesorii acoperiș

Accesoriile fără de care un acoperiș nu poate să fie complet, etanș, ventilat și fixat, fac din aceste produse cheia unui acoperiș bun.

Acoperișuri industriale

1. Tablă cutată

Soluția ideală pentru învelitori industriale, acoperiș, pereți și garduri, tabla cutată se pliază perfect pe orice structură atât ca și învelitoarea ușoară cât și ca perete, despărțitor sau anexe .

2. Jgheaburi rectangulare

Soluția ideală pentru un sistem de scurgere mascat, încadrat în profil, sistemul de scurgere rectangular este ideal atât pentru domeniul rezidențial din punct de vedere estetic cât și în domeniul industrial prin posibilitatea dimensionării lui în funcție de nevoiele cerute.

Echipa

Oros Bogdan

  Sîntoma Narcis

   Întrebări frecvente

   Pentru că prețul este redus, greutatea este redusă, are o estetică plăcută, se montează ușor și este 100% reciclabil.

   Echipa noastra tehnică oferă soluții practice, sfaturi și recomandări pe baza know-how-ului acumulat și a studiilor de specialitate. Optimizarea necesarului de acoperiș (panotaj) calculat pe baza softurilor de specialitate (AutoCad) oferă un necesar exact de materiale, generând o ofertă fără pierderi și un cost final total redus.

   Sistemul pluvial are rolul de a prelua apa de pe acoperiș și a o direcționa către sistemul de canalizare sau evacuare. Astfel, apa colectată și degajată corect de pe acoperiș împiedică infiltrațiile, deteriorarea fațadei sau scurgerea apei în locuri nedorite.

   Folia anticondens, numită și folie de difuzie sub învelitoare, este un element important al unui sistem de acoperiș complet și eficient. Folia anticondens se fixează peste capriori și sub țigla metalică (învelitoare) și acționează ca o protecție împotriva condensului generat de fața inferioară a învelitorii, micilor infiltrații survenite și a depunerilor de praf. Totodată, folia anticondens protejază astereala, capriorii și materialul termoizolant al acoperișului .

   Acoperișurile ventilate sunt un concept nou, care aduce acoperișului un plus de durabilitate și eficiență. Ventilația este procesul prin care se crează un flux continuu de aer între partea interioară și partea exterioară a acoperișului, asigurând un mediu uscat. O ventilație adecvată este esențială în menținerea structurii acoperișului uscată.

   Portofoliu

   previous arrow
   next arrow
   Slider

   Furnizori